O mamă malefică și-a torturat și înfometat fiul: la 16 ani cântărea doar 26 de kilograme

Mama malefică Elisabet Estrada  în vârstă de 41 de ani, a fost arestată și acuzată de două acuzații: punere în pericol a bunăstării copiilor și violență asupra minorilor.

Un adolenscent în vârstă de 16 ani a fost găsit anul trecut în octombrie de către serviciile sociale într-o stare critică într-o locuință din Chambersburg.  Băiatul era malnutrit, așezat în pat în poziție fetală și retardat mental. Femeia care mai are alți trei copii, toți în stare bună de sănătate, s-a apărat spunând că în toți acești ani nu și-a dat seama de ce fiul ei nu poate să mănânce, scrie The Sun.

Salvat și dus de urgență la spital s-a descoperit că băiatul cu probleme grave de sănătate încă de mic iar mama nu l-a dus niciodată la medic. Băiatul după ce încerca să mănânce vomita, iar apoi mânca ceea ce scosese afară. O situație clinică îngrozitoare ceea ce a dus la arestarea imediată a femeii.

Citește și O tânără de 18 ani a fost arestată după ce a violat doi copii: un băiat de 5 ani și o fetiță de 3 ani

Adolescentul a fost internat la Centrul Medical Hershey, unde în doar două zile se îngrășase 2,2 kilograme , au precizat documentele judecătorești. În momentul în care a fost externat, el cântărea cu 19 kilograme mai mult și crescuse în înălțime.

După ce băiatul a fost internat, Estrada a insistat că copilul ei „nu are probleme medicale care necesită spitalizare”. În acest moment femeia se află la închisoare cu o cauțiune de 25.000 de dolari iar audierea preliminară a fost fixată pe 28 ianuarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.