O mama isi rapeste fata de 4 ani si o preda unui pedofil: dorea sa-si pedepseasca fostul sot

O mama isi rapeste fata de 4 ani si o preda unui pedofil: dorea sa-si pedepseasca fostul sot

Carmen Howe în vârstă de 23 de ani, a fost arestată în New Orleans, după ce poliția i-a găsit copilul la sute de kilometri distanță de locuința unde trebuia să fie alături de tatăl ei, în mâinile unui pedofil.

După raportul de răpire a bărbatului, au fost demarate cercetări care au demonstrat că fetița se afla în mâinile unui pedofil din Texas. Teama era că bărbatul pedofil ar fi putea să-i facă rău, să o vândă altor pedofili sau să o folosească pentru a crea imagini de pedornografie infantilă, scrie Metro. În timpul anchetelor agenții au descoperit un adevărat trafic de persoane în care au fost implicați și alți minori.

Copii batuti cu un cablu electric pentru ca au mancat pastele din frigider: ”Nu aveati voie”

După divorțul celor doi, fata fusese încredințată tatălui său , sentință care nu a fost acceptată de Carmen Howe. Femeia a recurs la un gest absurd, și-a încredințat copila unui pedofil pentru a-și pedepsi fostul soț. Femeia a fost arestată cu acuzația de răpire al unui minor și  prostituție.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.