O mamă în vârstă de 42 de ani învinge cancerul, dar nu și virusul: copiii își iau rămas bun printr-un walkie-talkie

O mamă în vârstă de 42 de ani, după o lungă bătălie, a reușit să învingă cancerul la sân, dar nu și coronavirusul. Înainte de a muri, cei șase copii și-au luat rămas bun de la mama lor printr-un geam și cu ajutorul unui walkie-talkie. Acest lucru a fost posibil numai cu ajutorul medicilor.

Sundee Rutter a fost internată în Spitalul Providence, scrie CNN, iar personalul spitalului a fost nevoit să țină vizitatorii în afara camerei sale pentru a evita infecțiile. Copiii ei , cu vârste cuprinse între 13 și 24 de ani, erau  pe punctul de a-și pierde mama, după ce tatăl lor murise în urmă cu 8 ani . Dar medicii și asistentele au vrut să le ofere posibilitatea de a fi aproape de mama lor în cel mai dificil moment și i-au adunat pe toți lângă patul ei de spital, despărțiți de un paravan de sticlă

“Bună, mamă, ne-au dat și un walkie-talkie – spune unul dintre copii, Elijah Ross-Rutter, în vârstă de 20 de ani -. Am fost acolo, aproape lângă ea. Ne-am uitat prin geam și am vorbit cu ea pentru ultama oară…ne-am luat adio… Am putut să-i spun cât de mult o iubesc . Este dificil în acele momente, nu știi ce să spui. ”

SUA, un bebeluș de șase săptămâni a murit de coronavirus

Elijah își amintește momentul în care toți  din familie au respirat ușurați când au aflat că mama lor a învins lupta cu cancerul. În schimb, pe 2 martie, Sundee a început să aibă probleme de respirație, să se simtă slabită și să sufere dureri de cap severe. După ce a fost dusă la spital starea ei s-a deteriorat rapid până la decesul său, pe 16 martie.

„Vom crește împreună” a spus Tiree care a mai adăugat cu lacrimi în ochi că va avea grijă și de frățiorii lui de 13, 14 și 15 ani. „Vrem să fim împreună, să creștem împreună, să luptăm împreună, și vreau ca toți să devenim puternici, maturi, responsabili, exact așa cum și-ar fi dorit mama”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.