O mamă în vârstă de 25 de ani transportată la spital cu simptome de Covid-19: a fost ucisă

A fost transportată de urgență la spital cu simptome de coronavirus, dar , în realitate, a fost victima violențelor brutale ale iubitului ei. Soledad Carioli Lespade, în vârstă de 25 de ani, mama a două fetițe a fost internată cu simptome COVID-19 și după 24 de ore a murit.

Evenimentul au avut loc în Chivilcoy, în provincia Buenos Aires, în Argentina, unde Soledad fusese dusă la spital din cauza simptomelor coronavirusului. De fapt, femeia chiar dacă avea simptome suspecte,ea a fost atacată brutal de iubitul ei iar rănile raportate au fost adevărata cauză a decesului. După primele analize femeia prezenta leziuni la nivelul capului, coaste și maxilar fracturat. Din nefericire la numai 24 de ore ea a murit. Având în vedere suspiciunea de covid, corpul femeii a fost incinerat înaintea de efectuarea unei autopsii.

Și-au tratat fiul adoptiv ca pe un animal: își făcea nevoile într-o găleată și era hrănit odată pe zi

După 4 zile, însă, testul coronavirusului a rezultat negativ, astfel că medicii au decis că cauza morții a fost legată de violențe. În urma unei anchete iubitul tinerei Flavio Emiliano Pérez în vârstă de 35 de ani a fost arestat  de poliția din Chivilcoy. Chiar dacă bărbatul a încercat să convingă autoritățile că rănile femeii ar fi fost cauzate de o căzătură, el rămâne în arest iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.