O mamă în stare vegetativă se trezește când își aude fiica că-i cere să o alăpteze

O mamă în stare vegetativă se trezește când își aude fiica că-i cere să o alăpteze

Pe 25 octombrie, mama a trei copii María Laura Ferreyra  în vârstă de 42 de ani, se afla în stare vegetativă după ce a suferit un jaf violent în orașul San Francisco, în provincia Cordoba. În timp ce se apăra de tâlhar femeia a căzut de pe motocicletă și s-a lovit cu capul pe trotuar. Căderea i-a provocat hemoragii cerebrale severe a declarat soțului ei, Martín Delgado pentru presa locală.

Citește și : Un ”tată erou” care îngrijește copiii bolnavi în fază terminală pentru a le dărui un pic de dragoste și o familie / VIDEO

Ferreyra a fost operată de urgență, dar corpul ei nu a asimilat medicamentele și a căzut în stare vegetativă. Medicii nu i-au dat nicio speranță și chiar au sugerat familiei să autorizeze donarea de organe. Cu toate acestea, unele teste au relevat faptul că femeia mai avea  încă activitate neurologică și la scurt timp  a început să miște mâinile și să deschidă ochii.

În a patra săptămână de spitalizare, soțul ei a decis să o ducă pe fiica ei cea mai mică, de 2 ani  la spital pentru a o vizita. Fetița s-a așezat pe patul mamei sale, s-a uitat la ea și a scos  sunetul pe care îl face de obicei atunci când îi este foame și vrea să fie alăptată. Femeia și-a ridicat halatul și a pus fetița la sân…Un moment magic care demonstrează adevărata legătură între mamă și copil!

Acum femeia se recuperează treptat și în curând se va întoarce acasă la cei dragi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.