O mamă furioasă îl amenință pe bătăușul fiului ei: ”Atinge-te de fiul meu și-ți sparg fața ” VIDEO

În ultimele ore, a apărut un videoclip în care apare o mamă furioasă care se confrunta cu presupusul bătăuș care îl hărțuia pe fiul ei la școală. Nu se știe ce anume a determinat femeia să aibă o reacție atât de agresivă . Ceea ce se înțelege este că este absolut convinsă că bătăușul cu care s-a confruntat i-a făcut rău fiului (fizic sau psihologic nu este clar). Inutil să spunem, că un adult nu ar trebui să aibă niciodată o astfel de reacție, mai ales dacă este împotriva unui minor. Chiar dacă printre comentatorii de pe net există și cei care o consideră eroină.

Videoclipul filmat probabil, de același băiat agresat (verbal) , începe cu femeia care se apropie de el și el îi cere să nu se apropie atât de mult de ea. În acel moment, mama își pierde cu siguranță cumpătul, își scoate pălăria, își leagă părul și cu ochii sălbatici și nările dilatate, îi spune: „Lasă-mă să-ți spun ceva, nenorocit mic… Nu sunt din zonă … Știi cine sunt?”

O tânără fără un picior, batjocorită pe web. Comentariile sunt înfiorătoare

Băiatul îi răspunde că nu știe cine este, iar femeia cu tot mai multă vehemență îi spune: „Nu? Eu sunt mama, da… sunt mama lui !”. Băiatul se retrage și îi cere femeii insistent să nu se apropie, dar femeia nu are nicio intenție de a pleca până când mesajul va îi fi clar: „Nu, nu voi înceta să mă apropii . Atinge-l încă o dată pe fiul meu și îți voi zdrobi fața. Atinge-l și voi sparge fața mamei tale și tatălui tău .”

Până acum, femeia arată furie de pe fiecare centimetru al feței sale și când băiatul răspunde „Nu-l voi atinge”, începe să strige din ce în ce mai tare: „Atinge-l, te provoc. Atinge-l, te provoc. Știu cine ești, știu cine ești. Te avertizez încă odată. În acel moment, băiatul răspunde: „Înțeleg, nu trebuie să-l ating, și nici să mă apropii de el”.

https://youtu.be/rHkiH9v69dY

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.