O mamă eroină! Trei bărbați îi violează fiica, ea înarmată cu un cuțit omoară unul dintre ei

O mamă eroină!

O mamă în vârstă de 57 de ani a prins 3 bărbați în timp ce-i i-au violat fiica. Femeia, înarmată doar cu propriul cuțit de bucătărie, l-a omorât-o pe unul dintrei ei și i-a rănit pe ceilalți doi.

Acestă poveste din Africa de Sud a făcut înconjurul internetului astfel încât femeia de 5 de ani a fost numită ” mama leoaică”

Femeia era în bucătăria casei ei și tăia zarzavaturile pentru mâncare când, o prietenă a fugit într-un suflet la ea și i-a povestit că a văzut trei bărbați care au răpit-o pe fiica ei și au dus-o într-o clădire abandonată. Femeia a încercat să contacteze poliția, dar fără  nici un răspuns, așa că, a luat cuțitul de bucătărie cu care tăia legumele și a început să alerge până la clădire cu pricina.

Spitalul de nebuni al copiilor: legați de paturi și torturați cu electrozi

Odată ajunsă în clădire mama a surprins pe cei trei bărbați în timp ce-i violau fiica. Cu o furie oarbă, mama s-a năpustit asupra lor cu cuțitul lovindu-l mortal pe unul dintre ei și rănindu-i pe ceilalți doi.

În fața tribunalului, judecătorul i-a condamnat la 30 de ani de închisoare pe cei doi violatori supraviețuitori furiei mamei, iar femeia a primit doar aplauze și cuvinte de admirație pentru curajul ei.

De Andreea Sas 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.