O mamă disperată a înjunghiat un pitbull pentru a salva viața fiului ei de 4 ani, dar nu a fost de ajuns…

O mamă disperată a înjunghiat un pitbull pentru a salva viața fiului ei de 4 ani, dar nu a fost de ajuns…

O femeie din Statele Unite a înjunghiat un pittbull pentru a-și salva copilul de patru ani. În momentul în care a avut loc atacul, familia avea grijă de câinele unor prieteni, scrie Mirror.

La un moment dat câinele parcă turbat s-a năpustit asupra copilul începând să rupă bucâți de carne din el. Mama disperată a încercat să-și salveze băiatul, înjunghiind animalul în mod repetat cu un cuțit. În ciuda eforturilor mamei sale, băiatul a murit din cauza rănilor grave.

Au violat două femei timp de 10 ani: crimele înfiorătoare comise de un bărbat și fiul său

Autoritățile au ajuns la scurt timp la locul incidentului, reușind să oprească câinele cu o armă paralizantă. Potrivit autorităților, și femeia a fost rănită.

După tragedie, familia băiatului a creat o pagină pentru strângere de fonduri, cu scopul de a acoperi costurile înmormântării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.