O mamă disperată a denunțat dispariția fiului ei de 2 ani, dar este arestată: ”L-a ucis și aruncat la gunoi”

Băiețelul a fost găsit fără viață într-o ghenă de gunoi și mama a fost arestată. Laura Sanchez, din Texas, a raportat dispariția fiului ei în vârstă de 2 ani, spunând poliției că l-a pierdut în parc, dar, potrivit agenților, l-ar fi omorât, ascunzând cadavrul.

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Trupul copilului a fost găsit la câteva ore după raportul dispariției într-o ghenă de gunoi lângă biserică, nu departe de casa femeii. Mama le-a spus polițiștilor că a plecat în parc cu fiul ei și că l-a pierdut.  Potrivit rapoartelor din presa locală, însă, agenții au arestat-o ​​pe femeia bănuind că a fost implicată în infracțiunea crimei fiului ei. Cauzele decesului sunt încă necunoscute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.