O mama din Italia si-a drogat fiul cu intentia de a-l ucide

O mama din Italia si-a drogat fiul cu intentia de a-l ucide

Femeia a fost interceptată de militari în timp ce era în mașină cu fiul ei și a fost arestată în flagrantă înainte de a-și putea pune în aplicare planul îngrozitor

O femeie din Padova a fost arestată după și-a drogat  fiul de 5 ani cu intenția de a-l omorâ să-l. Copilul a fost umplut  cu benzodiazepine și băgat în mașină. Carabineirii au  arestat-o cu acuzația de tentativă de omor agravat și a dus-o la o clinică de psihiatrie. Copilul nu este în pericol.

 

Femeia, care ar avea un cazier judiciar, a trimis mesaje de pe telefonul mobil membrilor familiei ei în timp ce se afla în mașină, anunțând intenția de a ucide copilul și apoi de a se sinucide.  Masina a fost interceptată în primele ore ale zilei de marți, lângă stația Padova.

 

Femeia se afla într-o stare psihologică alterată. Micuțul era pe bancheta din spate, înfășurat într-o pătură în stare de inconștiență. El a fost salvat de personalul de medici  în ipoteza că ar putea fi sub efectul unei doze puternice de droguri. A fost dus la spital, cu un diagnostic de intoxicație cu benzodiazepine.

 

Băiatul este  încă sub observație în pediatrie, dar nu este în pericol.

Te-ar putea interesa și In Australia s-a descoperit un sarpe cu…trei ochi! FOTO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.