O mamă descoperă că cei trei copii ai săi au același tip de cancer la ochi: „Mă simt vinovată”

Să știi că copilul tău are cancer este probabil una dintre cele mai devastatoare vești pe care o poate primi un părinte. Dar când descoperi că toți copiii tăi se luptă cu această boală este și mai îngrozitor. Acesta este povestea familiei Rush din  Marietta , Georgia, Statele Unite .

Tata Aaron și mama Angie sunt nevoiți să facă față bolii care a lovit în toți cei trei copii ai lor , cărora li s-a pus diagnosticul, la câteva luni unul față de celălalt, cu același tip de cancer rar la ochi cunoscut și sub numele de retinoblastom. Același cancer pe care și mama lor l-a avut când era copil…

Tristan are 5 ani, Caison 3 și Carter are doar 6 luni. Părinții lor trăiesc în incertitudine: nu știu cât va dura tratamentul și, de asemenea, cum vor putea face față unei cheltuieli atât de mari. Pentru aceasta, au decis să deschidă o strângere de fonduri online pe platforma GoFundMe , în speranța că mai mulți oameni cu suflat mare i-ar putea ajuta să depășească acest moment dificil.

Calvarul familiei Rush a început în 2015, când Tristan , fiul cel mai mare al cuplului, a fost diagnosticat cu retinoblastom când avea doar o lună. Ulterior a urmat chimioterapie și laser la Spitalul de Copii din Atlanta. Doi ani mai târziu, în 2017, cuplul a avut al doilea copil, Caison , care a fost diagnosticat cu același cancer la naștere și începuse trantamentul la doar o lună după ce s-a născut. În urmă cu șase luni, Angie a născut cel de-al treilea copil, Tristan , care părea să nu aibă cancer. Dar apoi, pe 6 ianuarie, în timpul unui control, medicii i-au găsit același tip de cancer ca și frații săi mai mari.

Citește și Băiețel de 3 ani omorât în bătaie cu o bâtă de baseball: „A mâncat o prăjitură fără să ceară voie”

Mama de trei ani, Angie, fusese diagnosticată cu aceeași cancer, boală care a făcut-o să-și piardă un ochi când avea doar șase săptămâni. Acest tip de boală, care afectează în general copiii este ereditară, iar medicii i-au avertizat pe părinți de acest lucru: șansele sunt de 50% ca să fie transmis copilului.

Cu toate acestea, aceasta este o boală foarte frecventă în rândul copiilor, gândiți-vă că doar în Statele Unite sunt între 200 și 300 de copii bolnavi de cancer. În 95 la sută din cazuri, tratamentele sunt eficiente, dar foarte lungi. „ Mă simt vinovată, a spus femeia potrivit presei WXIA -. Sunt inteligenți și cuminți. Sunt cu siguranță cea mai mare bucurie a mea. Ne-am vândut casa și ne-am mutat la părinții mei. Sperăm că cineva ne va ajuta ”, a încheiat Angie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.