O mamă delfin încearcă să-și țină puiul mort la suprafața apei / Video

 

In imaginile emotionante se vede cum o mama delfin inceraca sa-si tina puiul pe linea de plutire a apei, Puiul a murit probabil din cauza unui impact cu o barca.  Mama este langa pui si incearca sa-l faca sa inoate din nou si sa nu-l lase sa se scufunde in apa.

Din pacate pentru puiut nu se mai poate face nimic, dar mama nu renuta. Este o dovada a legaturii puternice intre mama si pui. Un alt exemplu al modului in care oamenii pot dauna mediului si animalelor, si nu se gandesc la consecinte.

Mort de un an și jumătate, câinele fidel își așteaptă stăpânul la locul accidentului

Videoclipul a fost filmat in apele din Florida si distribuit pe Twitter de catre compania See Through Canoe. Scopul videoclipului este acela de a face oamenii mai constienti atunci cand se deplaseaza pe mare cu barcile.

 

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.