O mamă de 72 de ani a fost lăsată să moară de fii ei într-un pat plin de excremente și urină

Când paramedicii au găsit-o pe sărmana mamă de 72 de ani, Shirley Thompson, era dezbrăcată, lăsată pe o saltea fără lenjerie îmbibat de urină și murdar de excremete. Femeia a murit din cauza intoxicațiilor sanguine cauzate de paturile infectate la domiciliul ei din Sydney, Australia.

Criminalul româncei Mihaela Roua a fost prins: Cristian Daravoinea a lăsat o fetiță de 6 ani orfană de mamă

Pe 23 august unul dintre fii, a cerut intervenția unei ambulanțe. Femeia nu se mai putea mișca și nici mânca. Potrivit paramedicilor, în cameră nu se putea respira de mirosul îngrozitor iar femeia prezenta pe lângă vânătăi și o rană de mărimea unui pumn în care se aflau materii fecale. A fost lăsată în voia sorții, abandonată pe o saltea în propriile excremente. Shirley Thompson a murit în urma intoxicației cu sânge pe 2 septembrie 2017, rănile provocate de infecții îi ajunseseră până la oase.  Cei doi fii ai ei Phillip Thompson de 43 de ani, și fratele său David Thompson de 40 de ani, au fost acuzați de omor, scrie Daily Mail

Deși cei doi fii au declarat instanței că erau conștienți că starea mamei lor se deteriora pe zi ce trece, dar nu se simt vinovați de moartea ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.