O mamă de 28 de ani a rămas paralizată după ce a luat anticoncepționale

Issy Fox, o  tânără mamă engleză de 28 de ani, a suferit un accident vascular cerebral dupa ce a luat aniticoncepționale. Viața mamei  de 28 de ani era fără prăbleme  fără probleme până când a început să ia anticoncepționalele, acum trei luni, un medicament care ar fi putut provoca un accident vascular cerebral.

Faptele datează din 8 februarie: femeia era acasă cu fiul său Freddie și se juca cu el când a început brusc să se bâlbâie și să-și piardă controlul asupra vorbirii. Brațul îi amorțise iar fața a luat o formă anormală. Transportată de urgent la spital , medicii, după un RMN, i-au diagnosticat cu un accident vascular cerebral pe partea dreaptă a lobului frontal: brusc atât fața cât și mâna ei au rămas complet paralizate.

Mirele dispare de la petrecere și este prins în baie cu un… prieten!

Un accident vascular cerebral la o femeie de 28 de ani este un eveniment extrem de rar pe care medicii au vrut să-i descopere motivul, stabilind că, probabil, este din cauza anticoncepționalelor care ar fi putut genera cheaguri de sânge:

”Toate celelalte teste efectuate nu au arătat niciun anormalitate. Singura noutate recentă a vieții mele a fost pastila “. După aproape o lună de la accident, femeia s-a întors acasă: viața ei nu este în pericol dar trece printr-o reabilitare lungă și complicată pentru a se întoarce la viața ei de înainte de accident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.