O mamă care povestește meciurile minut cu minut fiului ei orb, finalistă la Premiile FIFA pentru fani

O mamă care își aduce fiul ei orb pe stadion și îi povestește meciurile minut cu minut este prima finalistă a premiului FIFA Fan 2019 pentru fanii fotbalului, și care a dat un exemplu pentru toată lumea.

Viața ne pune uneori la încercare și, deși nu totul poate fi depășit cu iubire, în unele cazuri este exact așa! Acest lucru a fost demonstrat prin această poveste emoționantă, cu o mamă, Silvia Grecco, și copilul ei, Nickollas, născut prematur la 5 luni, cu o formă ușoară de autism și o retină care nu funcționează așa cum trebuie.

Nu a fost ușor pentru Silvia să-și crească fiul, deoarece scufundarea în lumea unui copil cu dizabilități și autism nu este o plimbare, dar ea, curajoasă și sensibilă, a găsit cheia potrivită: fotbalul.

Un bebeluș se luptă între viață și moarte după ce asistentă i-a făcut o clismă cu apă fierbinte

Potrivit  FIFA femeia a fost întotdeauna îndrăgostită de acest sport și a încercat să-i transmită această pasiune  și fiului ei, ducându-l cu ea la meciurile Palmeiras și această iubire a transformat complet viața lor:

 

„Încă din copilărie, trăiesc prin fotbal. Vivo Palmeiras. Fotbalul în viața mea, în viața fiului meu, fotbalul schimbă vieți. Este o iubire care se transformă; o dragoste pentru arta de a juca fotbal ”.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.