O mamă bolnavă de cancer în fază terminală și-a văzut fiul murind după ce a fost înjunghiat în casa lor: ” Mamă, am să mor”

O mamă bolnavă de cancer osos în fază terminală a privit cu groază în timp ce fiul ei era înjunghiat de doi bărbați care au intrat în casa lor. Femeia blocată în pat, nu a putut face nimic să-și ajute fiul…decât să plângă

Luke Lembryk în vârstă de 29 de ani, i-a spus mamei sale Robyn,  „Am să mor” după ce a fost înjunghiat  de mai multe ori în acasa lor din Sydney, Australia. Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiului muribund.

Citește și Explozie devastatoare într-un bloc din Slovacia. Cel puțin cinci persoane au murit și mai mulți răniți

Imediat după atac ucigașii au fugit, iar urlete disperate ale mamei i-a alarmat pe vecini care au chemat de urgență forțele de ordine. Luke a fost declarat mort la fața locului.

Poliția a declarat pentru Daily Mail că Luke a fost arestat pentru trafic  de cocaină în urmă cu șase ani, dar  este prea devreme pentru a ști dacă există o legătură între acea anchetă și crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.