O mamă a șase copii moare în spital: cu două zile înainte născuse 3 gemeni

O mamă a șase copii a murit la spital la doar două zile după ce a născut 3 fetițe. Povestea tragică a Camilei Cassimiro da Conceicao a avut loc în Brazilia, după ce s-au născut cele trei fetițe. Femeia mai avea acasă alți trei copii, inclusiv gemeni. Ea a fost fotografiată cu micuțele Vitoria, Breno și Valentina după operația de cezariană care a avut loc marți după-amiază într-un spital din Itajai, Santa Catarina.

Dar bucuria soțului ei Jose s-a transformat în curând în coșmar după ce Camila a început să piardă mult sânge și a fost internată în terapia intensivă în stare gravă. Spitalul Marieta Konder Bornhausen a confirmat ieri că Camila nu a supraviețuit o intervenție chirurgicală de urgență.

Citește și O veste proastă: tânărul cu sindromul Down a cărei fotografie a devenit virală, a murit

Camila a născut cele trei fetițe printr-o cezariană care a avut loc fără probleme”, se arată într-o declarație. „Imediat după aceea, a suferit complicații care au necesitat intervenții chirurgicale suplimentare de urgență. Datorită gravității cazului, pacienta a fost transferată în terapia intensivă, suferind o înrăutățire a stării sale care care din păcate, s-a încheiat cu moartea ei ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.