O mamă a încercat să-și ucidă cei patru copii: ce le-a spus înainte de a intra cu mașina într-un copac

O mamă a încercat să-și ucidă cei patru copii: ce le-a spus înainte de a intra cu mașina într-un copac

Potrivit anchetatorilor, Claire Williams, 36 de ani, a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea șoselei, în încercarea de a-și ucide cei patru copii care o însoțeau. Aceștia au vârste cuprinse între 7 și 13 ani. Femiea le spusese să nu-și pună centurile de siguranță, potrivit NBCNews.com.

Copiii le-au spus ofițerilor că înainte de a se prăbuși, ea le-a spus să întindă mâinile și le-au spus: „Diavolul nu vă poate răni, el rănește doar oamenii răi. Aveți lumina lui Isus în voi că numai Isus ne poate vindeca. “

Sfârșit tragic pentru o româncă din Germania: a murit sub privirea șocantă al iubitului ei

Femeia susține că de vină este soțul ei, care ar fi blestemat-o dar anchetatorii au stabilit că, după semnele anvelopelor, vehiculul a fost direcționat direct spre copac, după ce s-a urcat pe bordură. Nu au existat semne că Williams a încercat să încetinească și să acționeze frânele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.