O mamă a fost ucisă împușcată de fiul ei adoptiv de 9 ani : ” Creștea un potențial criminal în serie”

Tragedia s-a produs în Michigan (SUA). O femeie de 51 de ani a fost găsită moartă acasă, iar fiul ei adoptiv de numai 9 ani este acuzat de crimă.

“Îi era frică să va crește un potențial criminal în serie” au spus rudele lui Pauline Marie Randol, mama de 51 de ani, găsită moartă acasă pe 6 mai 2019. Fiul ei adoptiv de numai 9 ani a împușcat-o.  În trecut, copilul ar fi suferit traume grave în familia unde a crescut  și, din acest motiv, i-a fost încredințat. Copilul era programat pentru un control la un psihiatru la numai două zile după crimă.

Tragedia a avut loc într-o locuință din Fawn River Township, sudul Michigan. Pe 2 iunie 2016, Pauline Marie Randol a înfiat un copil dintr-un context familial foarte dificil, din Indiana.  În ciuda faptului că acest băiețel nu era al ei, ea a scris de mai multe ori că îl iubește  ca și cum ar fi fost cu adevărat fiul ei”. Chiar și fiicele ei cele mai mari țineau enorm de mult la el, și nu știau că în curând vor apărea probleme.

Cu ceva timp în urmă, copilul pare să fi amenințat cu moartea o colegă de clasă, spunându-i că ar fi dorit să o înjunghie cu un cuțit, să o vadă pe ea cum sângerează și pe mama ei cum plânge.

Citește și Și-au violat fetița de 2 ani și au vândut imaginile pe internet: planificau aceleași orori și cu fetița nenăscută

După acest episod femeia nu a încetat niciodată să ceară ajutorul  instituțiilor și a autorităților sanitare.  “Moartea mamei mele este responsabilitatea acelor oameni care nu au reușit să înțeleagă problemele mintale ale copilului  și nu au vrut să asculte pe cei care i-au cerut ajutor”, a declarat fiica cea mare a victimei .

Corpul fără viață a femeii lui a fost găsit în casă prezentând o rană de armă de foc în piet în casă.  Copilul este primul suspect . Băiatul a fost acuzat de crimă și nu este încă clar dacă va fi judecat ca adult sau minor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.