O mamă a fost condamnată la închisoare după ce i-a injectat fecale fiului ei bolnav de cancer

Tiffany Alberts, o profesoară din Indiana, a fost condamnată joi la 7 ani de închisoare pentru punerea în pericol a fiului ei de 15 ani  și neglijarea lui  în timp ce se afla în spital. Medicii de la Spitalul de Copii Riley au contactat poliția după ce au descoperit că adolescentul avea  o infeție gravă în  sânge . Din testele efectuate s-a descoperit că adolescentul avea bacterii de fecale umane în sânge .

Adolescentul era sub tratament pentru leucemie, iar în urma infecție medicii au fost nevoiți să suspende tratamentul, ceea ce ar fi putut duce la moartea tânărului.

Citește și Sadomasochism: folosește un carlig în timpul unui raport și îi perforează intestinul soției

O asistentă a văzut din imaginile telecamerelor de supraveghere pe Alberts îi injecta copilului o substanță ciudată pe care o scosese din geantă.  După ce a fost arestată, femeia  a susținut inițial că a îi injectase ser fiziologic deoarece tânărul se plângea de arsuri. Ulterior, ea a recunoscut anchetatorilor că și-ar fi injectat fiul cu propriile fecale susținând că a făcut-o pentru binele lui și pentru ca medicii să-i acorde o atenție mai mare.

Potrivit Metro, Alberts a fost condamnată la 7 ani de închisoare iar fiul ei acum se simte mai bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.