O mamă a fost arestată după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce încerca să își vândă copilul

O mamă a fost arestată după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce încerca să își vândă copilul cu 2000 de dolari

Poliția a contactat-o ​​pe Maria Domingo-Perez, în vârstă de 31 de ani, după ce oficialii de la Școala Elementară Parker Bennett Curry din Bowling Green, Kentucky, au raportat că o femeie încearcă să-și vândă un copil, scrie CNN.

Citește și Raporturi intime în stația de metrou: cuplul înfocat oferă navetiștilor o scenă demnă de un film porno

La început, femeia le-a dat ofițerilor declarații contradictorii, însă în cele din urmă și-a recunoscut fapta.

Cuplul, Catarina Jose Felipe, în vârstă de 37 de ani și Jose Manuel Pascual, în vârstă de 45 de ani, le-a spus detectivilor că au plătit 2.000 de dolari pentru copil. Atât mama copilului, cât și cei doi părinți adoptivi au fost arestați și acuzați de trafic de minori.

cumpărare copil

Maria Domingo-Perez mai are și alți patru copii și toți au fost luați în plasament de autoritățile pentru protecția copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.