O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubitul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubtul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

O dublă tragedie a zdrobit o familie: Helen O’Brien, în vârstă de 35 de ani, dată dispărută acum două săptămâni  a fost găsită moartă în râul Mersey, lângă Seacombe. Ar fi trebuit să se căsătorească cu iubitul ei Kevin Reilly dar el a murit acum o lună în urma unui atac de cord la domiciliul său din Warrington, Cheshire, Marea Britanie, povestește  Daily Mirror .

Un copil cu dureri insuportabile îi spune mamei ”aș prefera să mor decât să trăiesc așa ”. Medicii nu-l pot ajuta

”În loc să organizeze ultimele detalii ale nunții sale, ea a trebuit să planifice o înmormântare “, a spus o prietenă a lui Helen: pe  25 septembrie, femeia a dispărut și nu s-a mai știut nimic de ea Poliția a confirmat găsirea unui cadavru în râu în timpul căutărilor femeii dispărută. Nu s-a făcut  identificarea oficială dar autoritățile cred că  din păcate, cadavrul este al său. „ Aceasta este o poveste deosebit de tristă, deoarece iubitul ei a murit brusc chiar în fața ei  cu două săptămâni înainte de nuntă lăsând-o singură cu doi copii.

”Helen și-a pierdut toate persoanele dragi : tatăl ei a murit, și-a pierdut sora într-un accident de mașină în 2000, iar acum Kevin. Era distrusă “, a mai adăugat prietena ei . Potrivit poliției, moartea lui Helen nu ar fi suspectă: ar putea fi vorba și de o sinucidere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.