O mamă a aflat de pe facebook că fiica ei de 6 ani a fost violată și ucisă

O mamă a aflat de pe facebook că fiica ei de 6 ani a fost violată și ucisă

Tânăra mama de 24 de ani Georgiana Lochrane a aflat despre moartea fiicei sale de pe facebook. Femeia a observat prima dată câteva comentarii care au descris moartea unei fetițe de 6 ani, apoi a văzut corpul fiicei sale. În timpul unui interviu pentru Daily Record, Giogiana a povestit momentele dramatice prin care a trecut

Tragedie cumplită în Spania: doi adolescenți de 13 și 16 ani și-au aruncat bebelușul într-un râu

Femeia se afla departe de casă dar în fiecare dimineață se auzea la telefon cu fetița și bunica ei. Dar, în acea dimineață nu a fost așa. Intrând pe facebook să vorbească cu bunica ei care îi ținea fata, aceasta nu i-a răspuns la mesaje. Îngrijorată și-a contactat vărul care i-a trimis două fotografii precum că fata ei Alesha a dispărut.

La început a crezut că este vorba de o glumă, dar din păcate nu a fost așa. Cel mai mare coșmar al ei a devenit realitate. Fiica ei a fost violată, ucisă și abandonată într-o pădure.

Un tânăr de 16 ani a fost găsit vinovat și arestat. Singurul lucru pe care îl dorește tânăra mamă este să se întâlnească față în față cu el și să-l întrebe de ce a făcut-o…..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.