O maimuțică a încercat să evadeze de la Zoo spărgând un geam cu o piatră / Video

Să trăiești închis într-o cușcă nu este desigur o experiență plăcută, iar cei care o experimentează simt cu siguranță o dorință puternică de a scăpa din închisoare.

Poate că tocmai acestă dorința de libertate a împins-o pe micuța maimuță  să spargă geamul care delimitează  zona unde este trist închisă.

Videoclipul tentativei de evadare de la grădina zoologică Zhengzhou din centrul Chinei a fost distribuit de milione de persoane. Micuța maimuțică lovește de două ori un geam de sticlă folosind o piatră.  Două lovituri bine orientate și gemaul de sticlă se sparge în milioane de bucăți.

Sufereră de demență și cere soției să se căsătorească cu el, din nou!

La scenă au participat vizitatorii grădinii zoologice, amuzați inițial de comportamentul maimuței, apoi uimiți de faptul că micul animal a reușit să spargă un geam întreg de sticlă din doar două lovituri

Zgomotul geamului a înspăimântat-o ​​și pe maimuța, care a scapat imediat din partea opusă fără a găsi din păcate calea către libertate.

https://youtu.be/cR7WwMUhpk8

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.