O maimuță pe o motocicletă a încercat să răpească un copil. Vezi imaginile bizare

O maimuță pe o motocicletă a încercat să răpească un copil. Imaginile bizare au devenit virale pe social media după ce un bărbat din Indononezia,  Jasa Supanji le-a postat pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc sâmbătă în orașul Surabaya, Java de Est. În imagini, se vede maimuța  pe o motocicletă de jucărie care se apropie cu viteză lângă un grup de copii care stăteau pe o bancă.  Când ajunge în dreptul lor, maimuța sare de pe motocicletă și  apucă copilul de bluziță și-l aruncă pe trotuar.

Un băiat de 5 ani a fost oprit de agenți la volanul unui SUV: ” Mă duceam să-mi cumpăr un Lamborghini”

Mai mulți martori intervin apoi pentru a speria maimuța, care în cele din urmă dă drumul copilului. Supanji a declarat pentru Storyful că micuțul nu a fost rănit grav în incident, dar a avut câteva zgârieturi. Potrivit speculațiilor apărute, se pare că maimuța face parte dintr-un circ dur al străzii în care animalul este antrenat să meargă pe motocicletă. Este posibil ca animalul să fi fost stresat sau nervos, ceea ce l-a împins la un comportament bizar de „răpire”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.