O maimuță își îngrijește de mai bine de 10 zile de puiuțul ei născut mort / VIDEO

Maimuța are grijă de puiul ei născut mort pentru o perioadă infinită, dar nu este niciodată suficient pentru a alina o durere atât de mare. Îl ridică, îl duce cu ea, îl lasă pe pământ și îl ridică din nou, caută în jur ceva, se urcă și coboară din copac, neliniștită, în durere și suferință. Este secvența tristă a unei scene de viață pe care nicio mamă nu ar trebui să o trăiască vreodată, moartea unui copil.

imaginile au fost surprinse de un ghid al Academiei Campfire, Tracey Mobley, în Olifants West, Africa de Sud. ” Era foarte trist, părea abandonată ca și cum ar fi în doliu și încerca să-l pună pe un copac ca și cum l-ar încuraja să se miște și să reziste, a fost foarte tragic .”

Acel sandwich McDonald’s care a rămas intact cumpărat în…1995

În timp ce videoclipul este incontestabil tragic, nu este deloc neobișnuit ca primatele să se agațe de corpul puii lor morți chiar și după zile de la decesul lor.

În studiul realizat de Claire Watson și Tetsuro Matsuzawa ” mamele pot transporta cadavrul nou-născutului ore, zile sau luni – uneori chiar și după ce s-a produs umflarea și mumificarea, până ajung doar un schelet”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.