O luptătoare de wrestling, victima cyberbullying-ului s-a sinucis la numai 22 de ani

Drama în Japonia: Hana Kimura , o tânără vedetă a wrestling-ului japonez , a murit la 22 de ani. Știrea a fost confirmată de Stardom, federația de wrestlig: „ Fiți respectuoși și lăsați-mă câteva zile să metabolizez totul”  . Modalitatea în care tânăra și-a luat viața nu a fost dezvăluită , dar în ultimele ore s-a răspândit teama că Hana, victima cyberbullying-ului, ar fi putut încerca sinuciderea după publicarea unui post pe Twitter într-un moment de auto-mutilare personală, însoțită de un text elocvent.

Referirea este la numeroasele mesaje jignitoare care îi erau trimise în fiecare zi pe profilurile sale de socializare. Comunitatea fanilor de wrestling, în special în unele zone ale lumii, este printre cele mai violente în  limbajul folosit pe rețelele de socializare.

Un primar s-a prefăcut mort după ce a încălcat restricțiile și s-a dus la chefuit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.