O luptatoare de arte martiale a facut KO un barbat care se masturba pe o plaja

O luptatoare de arte martiale a facut KO un barbat care se masturba pe o plaja

Luptătoarea de arte marțiale Joyce Vieira, se afla cu un prieten pe plaja Praia do Braga din Rio de Janeiro când a văzut un bărbat în timp ce se mângâia în partea de jos. Nu a stat pe gânduri și sin două figuri l-a făcut KO.

 

”Când m-am uitat în jos i-am văzut pantalonii scurți, stătea în picioare cu membrul vizibil în erecție și scotea gemete. Privea spre grupurile de peroane care treceau…erau și mulți copii”, a declarat Vieira presei locale după ce a raportat incidentul autorităților.

 

Bărbatul a fost arestat pentru comiterea unui act obscen, dar mai târziu a fost eliberat. Poliția a declarat presei că suspectul siusține că urina în momentul în care l-a văzut Vieira.

 

După eliberarea suspectului luptătoarea de arte marțiale a comentat : “Am primit un număr foarte mare de mesaje de la femei care, în situații similare, nu au depus o plângere pentru că știau că suspecții ar fi eliberați. Cred că pedeapsa în aceste caz ar trebui să fie mai aspră.” Anchetele sunt în curs de desfășurare și acest caz cu siguranță se va ajunge în tribunal.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa Un hoț încearcă să jefuiască o tânără, dar ea este campioană de arte marțiale și îl distruge

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.