O licitație de peste un milion de euro pentru un porumbel: câștigată de un cumpărător chinez

Licitație record în Belgia, unde porumbelul călător New Kim a fost vândut la un preț record de 1,6 milioane de euro , depășind recordul anterior de 1,25 milioane care aparținea porumbelului Armando, din aceeași specie vândut  în 2019.

Citește și WiFi, își numește fiica Twifia după compania de telefonie și în schimb primesc un super premiu: pentru 18 ani de abonament gratuit

În această ocazie, prețul de pornire pentru New Kim a început de la doar 200 euro , dar doi cumpărători chinezi diferiți au ridicat prețul până în ultimul moment până când unul dintre ei l-a câștigat pentru  1,6 milioane de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.