O italiancă și-a aruncat copilul de 4 luni într-un șant: ”L-a lovit de mai multe ori cu un baston”

Un copil de 4 luni a fost găsit mort într-un șanț de-a lungul autostrăzii din Italia în zona Benevento, regiunea Campania. Potrivit carabinierilor, o femeie de 34 de ani – probabil mama lui – după ce s-a izbit cu mașina de bordul străzii s-ar fi oprit și ar fi aruncat copilul în șanț.

Avocatul monstru: a violat, torturat și ucis un băiat de 8 ani. Condamnat la 23 de ani de închisoare

Potrivit carabinierilor, femeia ar fi luat un baston și coborând în șant și-ar fi lovit copilul de mai mute ori ucigându-l fără milă. Cu câteva ore înainte, concubinul femeii ar fi denunțat autoritățile dispariția femeii și a copilului.

Femeia se află la spital sub custodia agenților.

Sursa: Il Messaggero

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.