O întreagă familie a murit în urma unui tragic accident de avion în Georgia

Un accident de avion din Georgia a distrus o întreagă familie de 5 persoane. Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 5 iunie, când un avion de dimensiune mică  s-a prăbușit într-o zonă împădurită de lângă Lacul Oconee . Potrivit șerifului județului Putnam Howard Sills la AJC.com , incidentul s-a produs în jurul orei 15.15, lângă Tanyard Road , o locație la nord de Eatonton . Echipajul de urgență au stins imediat flăcările, dar din păcate nimeni nu mai era în viață.

Printre victimele teribilului accident de avion se afla o întreagă familie

Shawn Charles Lamont , în vârstă de 41 de ani și soția sa, Jody Rae Lamont , în vârstă de 43 de ani, ambii din Gainesville , un oraș din Florida și cei doi copii ai lor, Jayce  în vârstă de 6 ani, și Alice de 4 ani. Autoritățile au declarat că a fost identificat și corpul pilotului avionului, Larry Ray Pruitt , în vârstă de 67 de ani, din Morriston , Florida, potrivit autorităților, acesta era tatăl lui Jody Rae Lamont și bunicul celor doi copii.

Trump a construit un gard în jurul Casei Albe: se crede la granița cu Mexicul?

Potrivit administrației federale a aviației , avionul Piper PA-31T cu două motoare a decolat din Williston , Florida și se îndrepta  la o înmormântare la Newcastle.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.