O întoarcere bruscă de cap i-a provocat un ictus: moare la numai 17 ani

Era acasă cu familia și făcea ceai, când întoarce brusc capul și moare după zile de suferințe în spital. Tragedie în Anglia. Ben Littlewood în vârstă de 17 ani, sportiv și perfect sănătos, a murit după ce a întors repede capul în timp ce făcea ceai pentru familia sa.

 

Deodată, tânărul s-a prăbușit, murind  câteva zile mai târziu. Familia disperată a încercat să înțeleagă ce i s-a întâmplat. Ancheta și autopsia post-mortem au stabilit că drama a s-a produs tocmai din cauza acelei întoarceri bruște care ar fi provocat ruperea unei artere formându-se un cheag de sânge care a ajuns la creier.

Citește și Un recidivist a violat o fetiță în vârstă de 5 ani într-un tren: ieșise din închisoare de câteva ore

Tânărul de 17 ani era cadet în cadrul armatei și locuia în Dukinfield în Greater Manchester . Transportat de urgență la spital tânărul nu și-a mai revenit. Din cauza vârstei sale, medicii nu și-au dat seama că Ben a avut un accident vascular cerebral . La numai patru zile de la internarea în secția de terapie intensivă, medicii au înțeles cu adevărat ce i s-a întâmplat.

Mama, încă sub șoc în urma tragicului accident a spus: „Ben nu a băut și nici nu a fumat. Antrenorul său  a spus că este unul dintre cei mai buni studenți și nu a dat niciodată probleme de sănătate și nici nu a consumat droguri… “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.