O inima de piatra: o mama a dat de perete cu pui de pisic chiar sub ochii inlacrimati al fiului ei

O inima de piatra: o mama a dat de perete cu pui de pisic chiar sub ochii inlacrimati al fiului ei

Scena șocantă a fost înregistrat ă chiar de cea mai bună prietenă a femeii. În video , femeia cu inimă de piatră, este o britanică din Preston, Lancashire, care după ce începe să mângâie puiul de pisic de 5 luni la un moment dat își schimbă mimica feței începe să-l lovească pe pui și îl aruncă cu violență de perete și începe să râde. Toată scena a fot înregistrată de prietena ei și distribuită pe Snapchat.

 

Fiul cel mic a femei era așezat pe podeaua din cameră. Fiind prezent la scena oribilă a început să plângă în timp ce femeia se distra copios de fapta făcută.

 

Megan Smith, o prietenă (sau mai bine zis acum, fosta prietenă) a mamei sadice, a postat pe profilul ei pe Facebook un mesaj pentru a denunța violența teribilă suferită de animal. Ea însăși îi făcuse cadou  femeii animalul, un cpui de pisic de numai 5 luni, cu convingerea că va aduce un pic de căldură și cu sprenața că va fi tratat  cu dragoste.

În post, Megan acuză fost aprietenă că ar  fi o mamă nesigură. Despre starea pisicului după acea nefastă aventură, potrivit spuselor lui Megan, puiuțul părea dezorientat și înspăimântat.  Videoclipul a fost făcut public de către Megan Smith duminică 5 aprilie 2019 pentru a raporta incidentul și a face utilizatorii conștienți de problema abuzurilor asupra animalelor.

 

post 1

 

Te-ar putea interesa și O tanara norvegiana a salvat un catelus de la moarte, dar a murit de rabie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.