O inimă de copil: un băiețel a călcat cu bicicleta un pui. Ceea ce a făcut te va înduioșa

O inimă de copil: un băiețel a călcat cu bicicleta un pui. Ceea ce a făcut te va înduioșa

Un băiețel în timp ce se afla pe bicicletă, din greșeală a călcat un pui. Dar în loc să-și vadă de drum ami departe s-a dat jos să vadă dacă puiul mai trăiește. Văzând starea bietului pui, cu ochii în lacrimi, băiatul a luat puiul a fugit acasă.  A luat toți banii din pușculiță și s-a dus într-o fugă la veterinar. Copilul se simțea vinovat pentru ceea ce a făcut și dorea cu orice chip să remedieze problema.

Pete de petrol ies pe plajele din Brazilia lasând păsările și țestoasele în agonie

Povestea a fost distribuită pe Facebook de către Sanga Says și chiar dacă datează de acum jumătate de an, gestul acestui copil rămâne de actualitate.   În imagini se poate vedea băiețelul care ține într-o mână puiul și în cealaltă mână banii. Pe chipul său se citește dezamăgirea și tristețea pentru ceea ce s-a întâmplat.

As per Reports: This young boy from Sairang, Mizoram, accidentally ran over his neighbour's chicken. He took the…

Pubblicato da Sanga Says su Martedì 2 aprile 2019

Mai mult de 9 mii de persoane  au lăsat un comentariu  pentru acest copil, iar fotogtrafia a devenit virală în câteva minute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.