O îngrijitoare româncă falsifică testamentul pentru a moșteni 389 de mii de euro și trei proprietăți

O îngrijitoare română din Italia, în vârstă de 50 de ani, B.A., va ajunge la proces cu acuzația că a falsificat  testamentul bărbatului de care a avut grijă pentru a moșteni cei 389 de mii de euro prezenți în contul curent și cele trei proprietăți.

Victima, un bărbat grav bolnav, fusese internat  de mai multe ori prin spitalele din Cassino, Sora și Pescara și din cauza stării sale precare de sănătate, familia fiind nevoită să angajeze o îngrijitoare. De-a lungul timpului, femeia a consolidat relația, iar românca de 50 de ani a devenit concubina bărbatului, scrie Il Giornale.it

Imediat după moartea bărbatului, românca a arătat familiei un testament prin care răposatul îi lăsa moștenire 389 de mii de euro și cele trei proprietăți  Una dintre cele două surori ale bărbatului decedat, totuși, în verificarea noului testament a început să aibe dubii privind modul în care a fost scris acel testament  prin urmare, a prezentat o plângere la Parchetul Republicii Frosinone și prin urmare s-a decis efectuarea unei expertize grafologice.

Citește și Soția italianului care a omorât-o pe Lăcrămioara. ” Îmi cer scuse, dar nu-mi abandonez soțul, este tatăl copiilor miei”

Femeia ar fi șters ceea ce era scris pe scrisoare, lăsând doar semnătura și apoi a rescris tot conținutul cu litere de tipar. Cu toate acestea, datorită expertizei grafologice, caracterele nu aparțin decedatului.

Ședința preliminară a fost stabilită pentru 4 februarie, data la care tânăra de 50 de ani va trebui să se apere în fața judecătorului. Românca se declară nevinovată și neagă că ar fi falsificat acel testament.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.