O îngrijitoare româncă din Italia a fost violată de 5 bărbați

O îngrijitoare româncă în vârstă de 40 de ani ar fi fost violată de un grup de 5 bărbați  într-un atelier din Bologna în noaptea dintre joi și vineri, relatează presa italiană Il Resto del Carlino. Femeia, potrivit celor reconstituite de ziar, vineri dimineață a denunțat violul poliției care acum cercetează cazul de violență sexuală și răpire.

Atacul s-ar fi produs la Bolognina joi în jurul orei 22:00 când, ieșind dintr-un bar, femeia ar fi fost abordată  în drum spre casă, de o mașină cu cinci bărbați la bord. Cei cinci – italieni, români și albanezi, dintre care femeia îl cunoștea pe unul dintre ei – ar fi forțat-o să urce în mașină și s-au îndreptat  spre un atelier din apropiere unde s-ar fi produs violența. După ce a fost amenințată și bătută, se presupune că cei cinci  au abuzat-o și auviolat-o în grup  până dimineața.

O fetiță de 14 ani a fost violată și filmată într-un centru de carantină pentru pacineții cu Covid-19

Femeia a fost închisă apoi în atelier, dar, odată ce a găsit telefonul mobil care i-a fost furat, l-a chemat-o mai întâi pe partenerul ei, pentru a-i cere ajutorul, iar apoi poliția. Când au ajuns la fața locului în jurul orei 14:00, agenții au început să reconstruiască povestea femeii, apoi a fost dusă la Spitalul Maggiore.

Poliția a sechestrat  videoclipurile înregistrate de camerele de supraveghere ale atelierului și l-a interogat pe proprietar   care ar fi  declarat că nu este la curent cu acuzațiile româncei  și că raportul ar fi fost de comun de acord iar femeia s-ar fi stat în atelier, deoarece voia să doarmă refuzând să iasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.