O îngrijitoare a fost oparită cu apă fierbinte pentru că nu a găsit o…foarfecă

O îngrijitoare, Eka Febriyanti în vârstă de 21 de ani, afirmă că angajatoarea ei  Desak Made Wiratningsing a umplut o oală plină cu apă fierbinte și a turnat-o peste ea ca “pedeapsă”. Potrivit anchetatorilor atacul împotriva tinerei femei a pornit când angajatoarea ei, Desak Made Wiratningsing , i-a cerut să-i aducă o foarfecă. După ce a căutat în întreaga casă din Gianyar, Bali și nu a găsit-o, Desak i-ar fi spus că pentru asta trebuie să “primească o pedeapsă”.

Eka a evadat și s-a ascuns la un prieten, dar timp de o săptămână nu s-a dus la spital să se trateze. În cele din urmă când medicii au văzut-o în ce stare este au chemat poliția. Tânăra a avut arsuri de de gradul doi pe aproape tot corpul, pe piept, pe mâni, pe spate și pe coapse, scrie Mirror.

Citește și Copii cu dizabilități îngropați până la gât în excremente de capră în ​​timpul eclipsei solare: „tratamentul” extrem din India

Deși angajatoarea a fost acuzată de vătămare corporală, nu este clar dacă a fost arestată sau nu. Din anchte a reieșit faptul că Eka deși lucra de mai bine de șase luni în casa femeii , aceasta nu a primit niciun salar.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.