O infirmieră în vârstă de 21 de ani a murit după ce a contractat coronavirusul: aștepta un transplant

Katie Horne avea 21 de ani, era bolnavă și aștepta un transplant, dar a contractat coronavirusul și a murit. Familia  a decis să-i spună povestea ei pentru a recomanda prudență britanicilor. Fata, o infirmieră din Burgess Hill, Sussex, a fost internată în urmă cu aproximativ patru săptămâni cu probleme hepatice severe, după cum a raportat și  Mirror . Avea nevoie de un transplant, dar a murit sâmbătă.

Sora lui Katie, Emma,  a povestit postului BBC: ”Lumea trebuie să afle cât este de periculor”: Katie fusese testată pentru Covid deoarece nu se simțea bine și fusese diagnosticată cu probleme hepatice severe. Starea ei a necesita un transplant și a fost transferată de la Princess Royal Hospital din Haywards Heath la King’s College Hospital din Londra. Odată ce a rezutatul testului a ieșit pozitiv pentru Covid-19, nu a putut fi pusă pe lista de transplant. Bătălia tinerei  Katie Horne a durat 12 zile.

S-a infectat cu coronavirus în spital după o intervenție pe cord deschis: micuța Erin se luptă între viață și moarte

„Dacă cineva avea nevoie de ceva, ar fi putut întotdeauna să conteze pe Kate, ea era acolo. Era atât de plină de viață și de fericită. Nu  putem crede. Suntem absolut distruși ”, a adăugat sora. Prietena lui Katie, Tilly Carter, i-a adus un omagiu pe Facebook :«Cerul a câștigat un alt înger … Vei fi întotdeauna iubită și vei fi rămâne în inimile noastre».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.