O imagine care se comentează singură: un polițist a hrănit cu biberonul o fetiță rămasă singură

Un polițist din Italia a avut grijă de fetița unei femei transportate de urgență la spital. Acesta a hrănit-o pe micuță cu biberonul și a fost lăudat de șefi pe pagina de Facebook Questura di Napoli.

Cutremur violent cu magnitudinea de 7,8 în Alaska: s-a emis un avertisment de tsunami

Momentul a avut loc, miercuri, la Napoli când o femeie de 35 de ani de origine nigeriană, a cerut ajutor la numărul de urgență și a fost transportată la spital. Polițiștii în timp ce așteptau sosirea serviciilor sociale, și-au făcut timp să o hrănească și pe micuță. Unul dintre agenți a fost fotografiat în timp ce o hrănește:

O mamă în dificultate a găsit ajutor și sprijin în polițiștii Oficiului de Prevenție Generală și a Comisariatului San Ferdinando”, au transmis autoritățile pe rețeaua socială.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.