O groapă comună cu 29 de rămășițe umane a fost descoperită în Mexic

În Mexic a fost găsit o groapă comună  care conține rămășițele a cel puțin 29 de persoane, au anunțat procurorii statului Jalisco din vestul Mexicului .Un alt mormânt care conține 80 de cadavre a fost găsit în aceeași zonă în noiembrie anul trecut.

Citește și Filipine: erupția vulcanului Taal a distrus toată flora și fauna din apropierea lui

Violențale s-au intensificat în acea regiune începând cu martie 2017, după o diviziune  în cadrul puternicului cartel Jalisco.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.