O girafă din parcul național Kruger a fost ucisă după ce a atacat doi turiști

Doi turiști se află în condiții grave la spital după ce un microbuz în care se aflau a fost atacat de girafă în Africa de Sud. Girafa adultă înaltă de 18 metri și cântărind aproximativ 750 kg a zdrobit complet partea din față a microbuzului și a rănit grav doi dintre cei 13 turițti aflați la bord.

Raporturi orale în timpul exorcizărilor: un pastor presbiterian denunțat

Purtătorul de cuvânt al poliției, Ike Phaala, a declarat: ”A fost un accident unic cu consecințe grave. Turiștii trebuie să fie conștienți că acesta este un parc pentru animale sălbatice, iar animalele au dreptul de a merge și pe drum. Șoferii trebuie să conducă cu o viteză redusă deoarece animalele pot apărea în mod neașteptat”

Pe lângă cei doi turiști care se află la spital în condiții , alte două persoane au fost rănite, scrie The Sun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.