O furtună puternică cu grindină cât mingile de tenis s-a abătut în Argentina: orașul Villa Cañas a fost afectat VIDEO

O furtună puternică de grindină a lovit orașul Villa Cañas și  în general, întreaga regiune Santa Fé, provocând pagube grave agriculturii. Precipitațiile au durat doar zece minute, dar a fost suficient pentru a genera panică printre  rezidenți . fenomenul a provocat diverse daune, în special culturilor de porumb din zonă.

Citește și Un nou cutremur cu magnitudinea 4.1 în sudul Bosniei și Herțegovinei a readus frica în rândul populației

Furtuna cu grindină, anticipată deja de Serviciul Meteorologic Național, a avut loc în jurul orei 14.30 la Villa Cañas, lângă orașul Rosario. Pe lângă precipitații, ploile abundente și rafalele de vânt au provocat întreruperea de energiei electrică  și în alte zone din regiunea Santa Fé.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.