O furtună de zăpadă lovește New York-ul: se așteaptă până la 60 cm de zăpadă. De Blasio: „Stați în casă”

Primarul din New York, Bill de Blasio, a declarat starea de urgență pentru furtuna de zăpadă care lovește orașul. “Locuitorii trebuie să rămână în case, să lase drumurile libere pentru vehiculele de urgență și pentru mașinile de deszăpezire pentru a ne menține în siguranță”, a subliniat de Blasio.

Citește și „Alarmă varianta britanică, în SUA va fi ca un uragan: vom vedea lucruri pe care nu le-am văzut niciodată”

Datorită furtunii „Orlena” (cea mai abundentă din ultimii cinci ani), se așteaptă 45-60 de centimetri de zăpadă. Școlile vor fi închise și programările pentru vaccinări au fost anulate. De asemenea, toate zborurile au fost anulate începând de duminică seara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.