O firmă de instalații sanitare oferă de lucru împotriva crizei: 10.000 USD pentru a vă documenta „în timp ce faceți caca”

O ofertă de muncă împotriva crizei care a lovit lumea în urma pandemiei coronavirusului. Iar ideea este cu adevărat curioasă. O companie americană care produce wc-uri și obiecte sanitare  Tushy, a oferit 10.000 de dolari în schimbul a trei luni de muncă pe  vară. Cerințele care trebuie îndeplinite sunt foarte simple: trebuie să faceți caca  și să vă documentați  în timp ce sunteți pe toaletă, ce tip de hârtie igienică utilizați și ce avantaje obțineți folosind produsele companiei.

Știrea este relatată în New York Post care menționează numele inițiativei: „VP of Fecal Questions”. Compania a spus  că a primit deja zeci de cereri și se așteaptă să ajungă la cel puțin o sută.

„Tot ce trebuie să faceți este să faceți caca în fiecare zi timp de trei luni și să înregistrați ceea ce faceți”, a declarat pentru The Post fondatorul Tushy, Miki Agrawal. Aceasta va include notarea diferențelor între utilizarea hârtiei igienice obișnuite și produsele de curățare ale companiei care le vor fi furnizate. Cu milioane de oameni care nu au de lucru din cauza pandemiei, Agrawal a spus că dorește să ofere ajutor la concert, deoarece „oricine poate face acest lucru”.

Prea multe infecții : UE intenționează să-și țină granițele închise o perioadă mai lungă de timp

„Am vrut să facem ceva care să fie și ușor, în timp ce oamenii sunt fără de muncă și am vrut să oferim un loc de muncă distractivă”, a adăugat Agrawal. Candidatul ideal este „oricine are un fund”, a declarat Jason Ojalvo, CEO-ul Tushy. Și „să nu fi prea timd deoarece vei vorbi despre obiceiurile tale în baie”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.