O fetiță surdă de la naștere, aude pentru prima dată: reacția ei vă va încălzi inimile / VIDEO

Videoclipul în care Georgina, o fetiță de numai  4 luni, născută surdă aude pentru prima dată vocea părinților ei datorită aparatelor auditive, înmuiat inimile tuturor

Georgina Addison este un copil frumos,  născut în august în Harrogate , Yorkshire de Nord . Încă din primele zile, fetița a avut probleme de auz și  verificările post naștere nu au adus vești bune. Medicul a spus că problemele de auz ale copilului se vor  înrăutăți. Cu toate acestea, părinții nu au așteptat niciun minut și s-au pregătit să înfrunte situația într-un mod practic. La sfârșitul lunii septembrie au ajuns aparatele auditive și când le-au pornit pentru prima dată au fost uluiți de reacția fiicei lor.

Citește și Big Sleep Out : mii de oameni au decis să doarmă pe străzi cu cei fără adăpost

 

https://youtu.be/vdUFEIPvCRI

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.