O fetiță se preface că ordină o pizza și cheamă poliția pentru a-și salva mama de violențele tatălui ei

Apelul telefonic: „Bună ziua, aș dori să comand o pizza” . La celălalt capăt al telefonului  un ofițer de poliție: „Ești sigură că nu ai greșit numărul?“ . Răspunsul este decis: „Nu, nu am greșit” . Și din acel moment nu a mai existat nici o îndoială. Era fost un apel de urgență . Apelul de urgență a fost făcut de o fetiță de 10 ani care dorea să-și salveze mama de abuzurile contiune pe care trebuia să le îndure din partea tatălui.

Au violat și filmat o fată băută în Londra: doi italieni condamnați la 7 ani și jumătate de închisoare

S-a întâmplat în Oregon, Ohio, unde poliția a arestat un bărbat acuzat de violență în familie.

În apelul audio difuzat de ziarele locale se aude cum că agentul Tim Teneyck a observat imediat motivul real al apelului. „Venim”, au cuvintele sale după aproximativ douăzeci de secunde. Bărbatul care a ajuns în cătușe se numește Simon Lopez, în vârstă de 56 de ani. Victima a raportat poliției că bărbatul s-a întors acasă , ca în fiecare seară beat și a început să se certe cu ea, apoi a început să o izbească de pereți .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.