O fetiță nou-născută a fost abandonată pe marginea unui drum. În ce condiții a fost găsită

O  fetiță nou-născută abandonată pe marginea drumului a fost găsită  de un trecător care a auzit plânsetele micuței. Potrivit Mirror, un turist american mergea spre  acasă când a auzit plânsetele fetiței nou-născute, care avea doar câteva ore și avea încă cordonul ombilical legat, lângă o groapă de gunoi din Chiang Mai, Thailanda.

Micuța era acoperită cu  o pătură de bumbac negru și roșu lângă câteva anvelopele vechi. Americanul a luat fetița și a dus-o la spital unde a fost internată în terapia intensivă. În timp ce fetița începe să își revină, poliția încearcă să o identifice pe mamă.

Piețele umede: imagini îngrozitoare cu animalele vii măcelărite și puse în vânzare | VIDEO

Potrivit unui medic al spitalului, se pare că micuța a fost născută cu 48 de ore înainte să fie abandonată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.