O fetiță în vârstă de 5 ani a murit din cauza unei complicații grave și rare ale coronavirusului

O fetiță de 5 ani, Skylar Herbert , a murit după ce a dezvoltat o formă severă de meningită , o complicație foarte rară a Coronavirusului, raportează Detroit News. Potrivit primelor informații fetița începuse să acuze dureri de cap severe în urmă cu aproximativ o lună . Medicul de familie care a vizitat-o ​​i-a dat un antibiotic și a trimis-o acasă “Plângea mereu din cauza durerii excesive, dar medicul a spus că trebuie să aștepte ca tratamentul să-și facă efectul “, a spus mama, LaVondria Herbert, dar starea ei nu s-a îmbunătățit.

Pe 9 martie copila începuse să se plângă și mai tare de dureri de cap. Dusă la urgență medicii i-au făcut testul pentru Covid-19 care a rezultat pozitiv. În timp ce era în carantină starea fetiței s-a înrăutățit și mai mult. Începuse să facă febră și să vomite.  Revenind în camera de urgență micuța a fost imediat transferată în unitatea de terapie intensivă rămânând atașată de un respirator pulmonar pentru următoarele două săptămâni. A fost ultima dată când părinții și-au putut vedea fetița. În urma autopsiei s-a descoperit că fetița făcuse o complicație rară  și periculoasă al infecției de  Coronavirus: meningoencefalită. Moartea sa a fost declarată duminică, 19 aprilie, la o lună după primele simptome.

Este primul copil care a murit din cauza Coronavirusului din Michigan.

Patru copii au murit sufocați după ce nisipul de pe un șantier s-a prăbușit peste ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.