O fetiță în vârstă de 3 ani moare din cauza unei forme rare de cancer: ”Pentru medici era doar constipată”

Pentru medici era doar constipată, dar în realitate avea o tumoră care a ucis-o. Eilish Flanagan și-a adus fiica sa, Aoife Flanagan-Gibb, în ​​vârstă de 3 ani, la medici de 11 ori și de fiecare dată i se spunea că nu are nimic grav. Femeia din Essex a insistat la medici în repetate rânduri pentru că  simțea că fetița ei este într-adevăr bolnavă, dar pentru medici era vorba doar de constipație infantilă.

Strânge fonduri pentru fiul de 6 ani bolnav de cancer, copilul moare, ea joacă 150 de mii de euro la păcănele

Cu toate acestea, după mai multe încercări medicii i-au datdiagnosticul de șoc : Aoife a avut o tumoră la stomac foarte rară și agresivă. La numai 5 zile de la acest crunt diagnostic, fetița a murit. Copilul suferea de constipație și dureri groaznice. Mama era îngrijorată iar medicii credeau că este și paranoică, dar nici ea nu ar fi crezut că poate să fie așa de grav. În cinci zile starea copilului s-a înrăutățit și a murit în brațele mamei din cauza unui stop cardiac.

Femeia nu acceptă ceea ce s-a întâmplat și a pus celulele fiicei sale la dispoziția științei, pentru ca această formă de cancer să poată fi studiată și să se poată face ceva și pentru alți copii bolnavi.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.