O fetiță în vârstă de 2 ani din Australia a fost operată de urgență: înghițise 32 de magneți

Micuța Imogen a fost supusă unei operații de urgență în Melbourne după ce înghițise 32 de magneți. Fetița era singură acasă când s-a întâmplat accidentul. Medicii au raportat că acesta nu este un caz izolat. „În momentul de față,  copiii rămân acasă mai mult timp astfel că, riscul de accidente similare a crescut”.

„Acești magneți pot fi extrem de periculoși și erodează țesutul intestinal în timp ce încearcă să se conecteze între ei. Sunt potențial mortali”

Un băiat de 5 ani a fost oprit de agenți la volanul unui SUV: ” Mă duceam să-mi cumpăr un Lamborghini”

Fetița de 2 ani care, este protagonista acestei povești din Australia, poate fi considerată cu adevărat norocoasă . Imogen Ferguson a fost dus de urgență la un spital din Melbourne , unde a fost supusă unei  intervenții chirurgicale de urgență. În radiografia efectuată de medici se văd clar magneții din stomac, dezvăluind gravitatea urgenței medicale. Potrivit Daily Mail, și sora mai mare a protagonistei înghițise doi  magneți, dar nu a avut nevoie de intervenție chirurgicală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.